επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο Τάφος της Αμφιπόλεως και... ο Νοστράδαμος!

Ας... προφυτεύσουμε*, ολίγον!



Η ΑΜΦίΠοΛιΣ της Μακεδονίας, η αποικία-Πόλις των Αθηναίων, κατά τον Θουκυδίδη, είναι η Περιπλεόμενη ή η Περιβαλλόμενη Πόλις, από τον Στρυμόνα!

ΤύΜΒος ~ ο ΤάΦοΣ!

ΤΥΜΒος ~ το ύΠΣωΜα!

Κομιδή = τα εφόδια, η διαφυγή, κλπ.

ΤΥΜΒος ΚαΣΤά ~ το ύψωμα ΚοΜιΔής ~ το οχυρόν της πόλεως, η ακρόπολις, ο λόφος εφοδίων και προστασίας.


Ο Τάφος της ΑΜΦιΠόΛεωΣ αποτελεί, σήμερα, ένα ανοικτό θέμα για εικασίες μπροστά σε ένα κλειστό, ακόμη, ταφικό μνημείο! 
    Το γιατί έχει κυκλοφορήσει ως αυξημένη η πιθανότητα να ανήκει στην... Θεομήτορα** Ολυμπιάδα, την Άνασσα της Ηπείρου, την μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου, του Κυρίου της Ανατολής, δεν είναι απορίας άξιον και, ίσως, δεν μέλλει να διαψευστούμε! Απορία προκαλεί η βεβαιότητα, ότι δεν πρόκειται για τον Τάφο του Μ. Αλεξάνδρου!

   Ο Τάφος του Μ. Αλεξάνδρου, κάτω από γνωστό Τέμενος, ανασκαφείς προ αιώνων και παραχωθείς, φυλάσσει το... πασίγνωστο μυστικό του, το οποίο δεν επιθυμεί, ακόμη, την, κατά τον Νοστράδαμο, νομοτελειακή Καταστροφή των Ναών και των Δογμάτων***, που θα συμπαρασύρει το... Σύμπαν!

Προσοχή! Δεν είμαστε καχύποπτοι, είμαστε κάτι χειρότερο! Είμαστε... πολύ άρρωστοι! Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε συμφορές!
    Οι εχθροί είναι εντός των Πυλών και είναι επώνυμοι και παντοδύναμοι! Και είναι έτοιμοι, εφ’ όσον η προδοσία τους αξίζει τον... κόπο, να αναλάβουν, μελλοντικά, πιό σπουδαίους ρόλους! Οι "Πατριάρχες του Ελληνισμού" είναι... έτοιμοι από καιρό! 
   Οι κάτοικοι της περιοχής της Αμφιπόλεως και όσοι, με οποιονδήποτε τρόπο, συμμετέχουν στην ανασκαφή ας έχουν, μέρα και νύχτα, παρόντες ή απόντες, τα μάτια τους και τα κινητά τους ανοιχτά!  Οι πλαστογράφοι της Ιστορίας είναι αδίστακτοι! Ξεκινήστε να τηρείτε λεπτομερές Ημερολόγιο, γραπτό και φωτο - ηχητικό! Αυτό μπορεί να μας... σώσει! Η σιωπή εξαγοράζεται, σε πρώτη φάση και σε δεύτερη, δια της... σκηνοθεσίας, εξασφαλίζεται δια παντός! - Ο νοών, νοείτω! -

   Προτού, λοιπόν, γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, πρέπει να ξέρουμε, με ντοκουμέντα και από διασταυρούμενες πηγές, την όποια αλήθεια κρύβει ο Τάφος της Αμφιπόλεως!
Ποιός είναι ο φόβος μας; - Όλοι οι φόβοι είναι υποθετικοί! -
Ο φόβος μας είναι μήπως, κάποτε, παρεμβαίνοντας, "πλαστογραφήσουν" έναν τάφο και τον παρουσιάσουν ως τον συλημένο τάφο του Μ. Αλεξάνδρου και, το ακόμη χειρότερο, γιά να σιγουρέψουν τον ήδη ζεμένον Λέοντα πίσω από τον Όνον, μήπως αρχίσουν να θάβουν και να ξεθάβουν "σημεία και τέρατα"... παρείσακτα!


Μία συμβουλή σε υποψιασμένους-ανεξάρτητους ερευνητές: Μην ψάχνετε για τον Τάφο ενός... Θεού, ψάξτε γιά τον ίδιο τον Κύριο της Ανατολής. Καιρός όταν, την ιστορική Ύβρι θα ακολουθήσει  η Νέμεσις και η Λύσις των Ναών και των Δογμάτων!

- Προσοχή, λοιπόν, είπε ο Ίστωρ! -
- Οι Ναοί και τα Δόγματα θα καταλυθούν,
κατά την Νομοτέλειαν και τον Νοστράδαμο, είπε ο Προφύτης!  


* Προφυτεύω = Καλλιεργώ το έδαφος για να γίνει η φύτευση ή, μεταφορικά, για ... να γράψει η Ιστορία!
** Γιά την Προσκύνηση και την Θεοποίηση του Μ. Αλεξάνδρου μερίμνησε ο Σάρπαλος, ο βασιλικός Θησαυροφύλακας, με 700 αργύρια, δωροδοκώντας ακόμη και τον ρήτορα Δημοσθένη τον... αντιΦιλιππικό! [Δ΄ τόμος Ιστορίας Ελληνικού Έθνους, Εκδοτικής ΑΕ ]

 *** "De Destruire Templus & Sectes", 1st eon - 62.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου