επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πυρηφόρος Ολυμπιονίκης Φίλιππος, οι Καρυάτιδες και ο Θησαυρός της Αμφιπόλεως!

του Κ. Ι. Μ π ο υ ζ ά ν η - by Κ. B o u z a n i s -
Σκηνή Θριάμβου!
Υψηλής ποιητικής έργο και η αποτύπωση και οι συμβολισμοί!

   Εστεμμένος Ολυμπιονίκης, ο Άρχων του Κοινού των Ελλήνων*, ο Φίλιππος ο Βασιλεύς της Μακεδονίας, με την αρωγή του Εμπόρου - Μίνωος - σΕρμή, ως άλλος Σιτοποιός - Θησεύς, “κατακτά” των πυρών την σπορά και την εμπορία, την Περσεφόνη, την κόρη της Θεάς των Σιτηρών και φωτογραφίζεται μαζί της, σύροντάς την ως τρόπαιον!

 - Οι αρχαίοι Έλληνες δεν κλαίνε! Τιμούν τους ήρωές τους, εν ζωή ή νεκρούς, επαιρόμενοι για τους άθλους και τα κατορθώματά τους! -

Οι Καρυάτιδες, του Κάλλους, του Πλούτου και των Ποιητών ποιήματα!

Οι Ποιητές, στην Ελλάδα, είχαν πάντοτε τον πρώτο λόγο! Σε κάθε μας επίσκεψη στην Ελλάδα αυτούς θα… αφουγκραζόμαστε!

 Οι Καρυάτιδες, άλλοτε ως Κόρες των Τιμών, ραίνουν και στεφανώνουν Θεούς και ήρωες, άλλοτε ως αγρότιδες, Κόρες πλουτοφόρες, φέρουσαι επί της κεφαλής των τον Μόδιον των ωνίων γέμοντα με τους καρπούς της γής με τις οφιοειδείς κληματίδες να ξεχύνονται, κοσμούν εικαστικά τεχνήματα, και ως Μαινάδες συνοδοί του Θεού του οίνου, του γιού της Σεμέλης ή της Δήμητρας, κερνούν της ευωχίας τον χυμόν, τον Διόνυσον - Οίνον.

   



Έλληνες οι Μακεδόνες;
   Ένα βλακώδες ερώτημα στην Υπηρεσία Σχεδιασμού, της Γεωστρατηγικής του 20ου αιώνα! Η κατασκευή εθνών ανύπαρκτων, παιχνίδια εξουσίας στην διαπάλη και γιά την νομή των προσοδοφόρων Λαών...
     Αν δεν αρκούν τα πολιτιστικά και τα γλωσσικά αποτυπώματα των Μακεδόνων Βασιλέων, τότε πρός τι ό,τι το αληθές σ’ αυτόν τον Κόσμο; Ο Μ. Αλέξανδρος έγινε... Εβραίος εξ Αιγύπτου, όχι γιά να δέσει η προσκύνηση και η Θεοποίησή του, ξεχασμένη, τότε, υπόθεση, αλλά γιά να στηριχθεί το Αυτοκρατορικό Δόγμα της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας! Ο Μ. Αλέξανδρος έγινε... Σλαύος από την Υόρκη, γιά να υπεξαιρέσουν την κληρονομιά του Ελληνισμού, τα αντιπαλεύοντα Νέα Έθνη, διά της πλαστογραφίας και της θανατώσεως των Κυρίων Κληρονόμων της.

  Μακεδονία**, στην αρχαιότητα, ονομαζότανε η Πόλις - Κράτος της Γης του Αλίτου, Νοτίου Ακσιού! Μπορεί, έως τώρα, να μην… αρκούσε η «ομολογία του Φιλίππου» ενώπιον του Κοινού των Ελλήνων, εν Κορίνθω, και η συμμετοχή - επιτυχία του Φιλίππου στους Ολυμπιακούς, των Πανελλήνων τους Αγώνες, ούτε η αναθηματική επιγραφή «Αλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων από των βαρβάρων των την Ασίαν κατοικούντων», ούτε η  διαδρομή - εμπλοκή του διδασκάλου της ανθρωπότητος Αριστοτέλη στην Μακεδονική Υπόθεση και χιλίων άλλων σχετικών, αρχαίων αναφορών*** ως πλαστών ιστορημάτων. Έρχεται, σήμερα, μία φωτογραφία - αποτύπωση αδιάψευστη, ενώπιον του Δικαστηρίου της Ιστορίας, να… μιλήσει και να κλείσει, οριστικά και στο εξής, κάθε ανόητη ή κακόβουλη συζήτηση.
 Όποιος επιθυμεί να ονομάζεται Μακεδόνας και να αναγνωρίζεται ως μεγαλοκληρονόμος του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, εμπρός! Το Κοινό των Πανελλήνων, Γλωσσικό και Πολιτισμικό, χωράει όλη την Ανθρωπότητα! Η γλώσσα των Πανελλήνων είναι η γλώσσα των Ποιητών, των Επιστημών και των σοφών. Η γλώσσα των Πανελλήνων είναι η Γλώσσα Αναφοράς του Πανανθρώπινου Λόγου, της οποίας όλες οι Γλώσσες των Λαών και των Εθνών της Οικουμένης αποτελούν απλά εθνικά Ιδιώματα! Τα Βαλκάνια και η υπέρ ημών Χώρα, κατά τους Έλληνες Ποιητές, η Αρχαία Ευρώπη, έχουν ήδη, και τυπικά, επανενταχθεί στο Κοινό των Πανελλήνων!
---------------------------------------------    
 Πλήν Λακεδαιμονίων και του Δημοσθένους! Φιλοπέρσες και υβριστές του Φιλίππου και του Μ. Αλεξάνδρου, αυτοί, δεν θα… υποψιαστούν την ιστορία και δεν θα την αποφύγουν την Νέμεσιν! Οι μεν πρώτοι θα ανταμειφθούν με το… «πλήν των Λακεδαιμονίων» και αργότερα, πολύ αργότερα, με την «κατάρα του Αλάριχου», τον οποίον και ως Νίκωνα τον «Μετανοείτε» θα… αγιοποιήσουν και θα λατρέψουν, ο δε Ρήτωρ, χρηματισθείς από τον Απόστολο της Θεοποιήσεως και της Προσκυνήσεως του Μ. Αλεξάνδρου, τον Σάρπαλο, θα λάβει την ατιμωτική καταδίκη και λίγο αργότερα το κώνειον!
** η Μακετία, η Γή του Ακσιού.
***  Ιδέ: ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, Έρευνα - Μελέτη του Α. ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ, Αθήνα 2009  ► http://www.krassanakis.gr/macedonian%20history.htm    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:
Κάνετε χώρο!
 Δώστε τον Λόγο στους Ποιητές και τους Έλληνες!
- Είπε ο Προφύτης! -
[Προφύτης = ο Υπονομευτής]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου