επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

BRAVO Γιούρο-Μπόμπους! - 40 χρόνια BRAVO! -

Γιά τα Πρό Ημιτελικά των Επιτυχιών του Φλεβάρη ΄15!

BRAVO ΓιούροΜπόμπους! 
BRAVO, τώρα, ΓιούροΜικρός Αλέξανδρος! Εσύ παιδί μου έκανες, μετά συγχωρήσεως, ... Διαπραγμάτευση! - έτσι θα το λέμε, τώρα, το...! -
BRAVO, παλαιά ΓιούροΝΔ, ΓιούροΠΑΣΟΚ, Γιούρο... κλπ, κλπ! Εσείς παιδί μου κάνατε απλές... Επικύψεις!

BRAVO και σε όλους Εσάς τους Συντρόφους - Συμπολεμιστές και Αποστόλους του Συντεταγμένου - Αγελαίου Διεθνισμού της Αριστεράς!



"40 χρόνια, BRAVO!"
Εδοξάσατε τους Έλληνες και ετιμήσατε τον Ελληνισμό!
- είπε ο Προφύτης -
[ Προφύτης = ο Υπονομευτής ]

...................................................................
Υ. Γ. Απίστευτο! Σώτε, καλέ! [από τα παραλειπόμενα]

   Στις... Απολυτήριες του Φεβρουαρίου, την Δευτέρα, πήγαν να κοροϊδέψουν το ΓΙΑΝΝΝΙ με τα τρία "Ν"! Άλλα συμφώνησε, εγγράφως, και άλλα Θέματα του βάλανε, μπροστά του, να (υπο)γράψει!
   Ένσταση είπε ο Γιάνννης, με τα τρία "Ν"! Πώς θα τα μασσήσουν, αυτά, οι... ξεδοντιάρηδες οι Έλληνες! 
 Και κάνει Αίτηση γιά να ξαναδώσουμε Εξετάσεις! Ξαναδίνουμε την Παρασκευή, τις περνάμε... Επιτυχώς, όπως λέει το ΓΙΑΝΝΝΙ και το ΑΛΛΛΕΞΙ, και την Δευτέρα πάλι ξαναδίνουμε! Κι αν ήταν να ξεμπλέξουμε, μη σώσει μέχρι εδώ! Μας στέλνουν ξανά γιά Εξετάσεις τον Μάϊον και μετά, πάλιν, τον Ιούνιον!


[Μυστικό α΄: Αφού... έκλεισε η Συμφωνία, την πρώτη φορά, το ματαβρήκε η Πολιτική... Διάνοια του Μαξίμου και της "Αριστεράς και της Προόδου και Σιας" και την... σφύριξαν αλλέως! Έχει ξανασυμβεί, τέτοια περίπου εποχή του 1982, με τον Ασημάκη τον Φωτήλα το… ΓΙΑΝΝΝΙ της εποχής! Όστις απελύθη εν πτήσει, από τον Ανδρέα τον... Άγιο και Αρχάγγελο της Νεοελληνικής Χρεοκοπίας!

    Μυστικό β΄: Το καλοκαιράκι, με τα μπάνια του Λαού, χαλαρά - χαλαρά, τα... Υπόθετα υποτίθενται χωρίς καμίαν... δυσπαρεύνοιαν!]


Βίοι // ! (Βίοι παράλληλοι!)
Θα τον είχε... φάει τον Πρώτο Σύντροφο, ο Κύκλωπας!
Όμως, ώσπου να ξεφυλλίσει ο Κύκλωψ την Οδύσσεια γιά να σιγουρευτεί και να τελειώσει το ΓΙΑΝΝΝΙ, με τα Δίς, τα "Σταυροκοπήματα" και τα "Πιστεύω", ο Υφυπουργός της Οικουμενικής, του... Βρώμικου ΄89, θα αναγκαστεί, με καντήλια και με τάματα, να περιμένει, ολίγον! 
Πάντως, παρά την απειλή, ο Πολύφημος ποτέ δεν θα... φάει τον Οδυσσέα -Αλέξανδρο! Θα τον σώσει ο Όμηρος γιατί τον... περιμένουν οι Μνηστήρες και, εναγωνίως, με... τον πέλεκυ ανά χείρας, ο υιός Τηλέμαχος!
- αυτά... προφύτευσε ο Ίστωρ -

 [ Προφύτης = ο Υπονομευτής ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου